Nové špičkové produkty

13.09.2008 13:49

Naše společnost Inter-Trade Praha spol. s r.o. tradičně nabízí nové, špičkové produkty, které si získávají svou klientelu velmi rychle pro své užitečné vlastnosti a také ekologickou bezpečnost. Získat pro ně přízeň na trhu vyžaduje znalost praktických problémů v jednotlivých oblastech použití. Jen díky spolupráci s lidmi, kteří chtějí prosazovat nové věci, jsme mohli ujít cestu, kterou zčásti také prezentujeme na www.envirolyte.cz.

Tato naše nová webová prezentace má navázat na úspěchy distribuce technologie Envirolyte, rozšířit její možnosti o další aplikace a dát příležitost obchodním partnerům využít svých znalostí k dalším, poněkud ucelenějším nabídkám.

Rádi bychom, aby naše webová prezentace se stala inspirací pro všechny, kteří přemýšlejí o lepším životě, aby v ní nacházeli příležitost pro své uplatnění a spokojenost při spolupráci s námi.

Těšíme se na Vaše náměty a připomínky.

Vážení obchodní partneři a naši zákazníci

Dovolujeme si Vás upozornit, že od ledna 2015 jsou naše automatizované přístroje Envirolyte certifikovány NSF v celém rozsahu řady anodových generátorů jako bezpečné pro použití v pitné vodě.

 

—————

Zpět